contact

Ramen en Kozijnen:

Kunststof ramen staan beter bekend als draai kiep ramen, dit betekend dat een raam naar binnen open draait en in een kiep stand kan staan, het raam komt van boven naar voor. Op deze kiepstand klikt het raam vast zodat deze niet dicht kan klappen met wind of tocht.

Naast de volledige kiepstand hebben wij ook nog optioneel een kierstand-houder waarbij het raam vast gezet kan worden op een kleinere kier voor bijvoorbeeld nachtventilatie.

De kunststof ramen draaien in Nederland allemaal naar binnen open, in duitsland draaien de meeste ramen naar buiten. Wanneer u kozijnen koopt van een leverancier die ze uit Duitsland importeert is er grote kans dat de ramen naar buiten open gaan, nadeel is hiervan dat de scharnieren (niet verstelbaar) aan de buitenkant zitten en dat het dus inbraakgevoeliger is. Een ander nadeel is dat de ramen dan niet op een kiepstand kunnen.

Hier onder enkele voorbeelden van door ons reeds geplaatste ramen en kozijnen:

 Hieronder volgen een paar voorbeelden van voor en na:

Voor:                                                                                                                            Na:

    

Voor:                                                                                     Na:

    

Terug naar foto pagina