contact

Voordeuren en Achterdeuren:

Eigenlijk is alles mogelijk met een voordeur of een achterdeur. U kunt verticale en horizontale stijlen intekenen een deurgreep en een mooi stukje sierglas uizoeken. U kunt ook een mooi deurpaneel uitzoeken die bij de woning past.
Tenslotte bepaalt een deur toch de uitstraling van uw woning.

Soorten profiel voor deuren:

Er zijn verschillende profielen voor deuren. Het lichte profiel waar vrij licht staal in zit ter versterking, dit profiel word veel toegepast voor achterdeuren en tuindeuren enz. Vaak is het zo dat sommige fabrikanten dit profiel ook gebruiken voor voordeuren waar het eigenlijk niet voor bedoeld is, omdat het geen stijf profiel is en het daardoor niet netjes in het kozijn zit en erg zwabberd. Wij gebruiken dit profiel zelfs niet om achterdeuren of tuindeuren van te maken
Wij gebruiken voor alle deuren voordeur kwaliteit, voordelen zijn dat het stijver is omdat er een gegalvaniseerde stalen koker in zit .

Hang en sluitwerk:

De deuren worden vergrendeld door middel van een kruk of bediend door het cilinderslot. Er zijn 2 stuks haken die zich in het kozijn vastgrijpen, tevens zitten er twee rolnokken bij die zich ook ik het kozijn vasthaken. Samen met het nachtslot is dit een 5 punts slot en voldoet aan het politiekeurmerk veilig wonen.

 

Hier onder enkele voorbeelden van deuren die door garant kozijnen zijn geplaatst:

Deurpaneel Rubin met sierrooster vleugeloverdekkend  Deurpaneel Ibicella

Deurpaneel Juna  Deurpaneel Campanula

 

Deurpaneel Maranta Gesloten   Deurpaneel Maranta met sierrooster Vleugeloverdekkend

 

Voordeur Groningen       voordeur Delfzijl

voordeur Appingedam  voordeur Pekela   

Voordeur Smilde  voordeur Norg  

Voordeur Winsum     voordeur Ten Boer  

 Terug naar foto pagina