Kunststof kozijnen, schuifpuien & dakkapellen van Garant Kozijnen        Gratis advies. Bel ons op 0592 413 118

Voordeuren en Achterdeuren:

Eigenlijk is alles mogelijk met een voordeur of een achterdeur. U kunt verticale en horizontale stijlen intekenen een deurgreep en een mooi stukje sierglas uitzoeken. U kunt ook een mooi deurpaneel uitzoeken die bij de woning past.
Tenslotte bepaalt een deur toch de uitstraling van uw woning.

Soorten profiel voor deuren:

Er zijn verschillende profielen voor deuren. Het lichte profiel waar vrij licht staal in zit ter versterking, dit profiel word veel toegepast voor achterdeuren en tuindeuren enz. Vaak is het zo dat sommige fabrikanten dit profiel ook gebruiken voor voordeuren waar het eigenlijk niet voor bedoeld is, omdat het geen stijf profiel is en het daardoor niet netjes in het kozijn zit en erg zwabberd. Wij gebruiken dit profiel zelfs niet om achterdeuren of tuindeuren van te maken
Wij gebruiken voor alle deuren voordeur kwaliteit, voordelen zijn dat het stijver is omdat er een gegalvaniseerde stalen koker in zit .

Hang en sluitwerk:

De deuren worden vergrendeld door middel van een kruk of bediend door het cilinderslot. Er zijn 2 stuks haken die zich in het kozijn vastgrijpen, tevens zitten er twee rolnokken bij die zich ook ik het kozijn vasthaken. Samen met het nachtslot is dit een 5 punts slot en voldoet aan het politiekeurmerk veilig wonen.

Hier onder enkele voorbeelden van deuren die garant kozijnen kan leveren

(Voor een uitgebreider assortiment zie: www.dutchdesigndeurpanelen.nl )

K.57 Canela
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 563-ibicella-ii-1.jpg
K.40 Ibicella II
S.17 Juna
K.41 Campanula

K.47 Maranta Gesloten
K.48 Maranta met Sierrooster
K.161 Adonis
Zwarte brievenbus
K.101 Sabrosa met Sierrooster
Zwarte stanggreep en Rozet
K.145 Rubin II met Sierrooster
K.59 Rubin met Sierrooster

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en vraag een offerte op maat aan!

Neem eenvoudig contact met ons op. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en u van een gedegen persoonlijk advies te voorzien. Garant Kozijnen is het adres voor kunststof kozijnen, schuifpuien en dakkapellen.. Bel ons op 0592 413 118 of vul ons contactformulier in.

Maak een afspraak