Kunststof kozijnen, schuifpuien & dakkapellen van Garant Kozijnen        Gratis advies. Bel ons op 0592 413 118

Garant Kozijnen is al 33 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kunststof kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien, voor of achter deur, serre, veranda, gevelbekleding en dakkapellen.
Naast de “standaard” mogelijkheden in kunststof zijn er ook zeer fraaie uitvoeringen mogelijk, aangepast aan uw huisstijl, wensen en mogelijkheden. Modern, klassiek en alles daartussen, bij Garant Kunststof Kozijnen kunt u altijd vinden wat u zoekt!
Alles wat u wilt is mogelijk in elke gewenste vorm en kleur!!

Advies, levering en montage in 1 hand

Wij, van Garant Kozijnen, hebben geen uitgebreid verhaal op onze site staan. MAAR dit verhaal willen wij u graag persoonlijk komen vertellen.
Wij komen daarom gratis en geheel vrijblijvend bij u thuis om uw wensen te bespreken en uw persoonlijk te adviseren.
Garant Kunststof Kozijnen is een moderne onderneming, met een zeer ervaren montage ploeg. Samen met een omvangrijk leveringsprogramma en een goed advies is Garant Kozijnen hierdoor een van de meest klant gerichte ondernemingen.
Ook voor het energielabel, wat verplicht is sinds 1 jan 2007 bij het verkopen van uw woning, zijn onze kunststof kozijnen uitermate geschikt!
Samen met de goede service en de 10 jaar fabrieksgarantie op de kozijnen en de garantie op de montage zijn dit zeker goede redenen om eens rustig rond te kijken op deze website.

Bekijk anders ook eens onze promotie film op YouTube: 

Garant Kozijnen: Ook voor zakelijke klanten

Naast de particuliere markt zijn wij ook actief op de zakelijke markt en bedienen wij ook zakelijke klanten. Wij hebben zéér aantrekkelijke inkoop condities voor aannemers, bouwbedrijven en ZZP-ers.  Neem voor meer informatie contact met ons op

Kozijn schade

Heeft u schade aan uw kunststof kozijn door bijvoorbeel inbraak, inbraakpoging of ander soort ongemak? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij kunnen deze schade repareren, dus niet “bijwerken”.  Voor meer informatie hierover  zie: kozijn schade

Ons werkgebied is ooit begonnen in Groningen en Drenthe, maar tegenwoordig zijn wij ook actief in Friesland en Overijssel.
Na 30 jaar in Winschoten te hebben gezeten, zijn we per 1 maart 2015 verhuisd naar onze reeds bestaande locatie in Smilde.

Advies, Verkoop, Montage en Service blijft zoals u dat gewend bent!

Kantoor- of showroombezoek graag op afspraak!

Nieuws

Kunststof kozijn met een rechte verbinding, net zoals hout

Het nieuwe kunststof kozijn met rechte verbinding! Nu verkrijgbaar bij Garant kozijnen. Het kozijn met de uitstraling van een echt houten kozijn met de voordelen van een kunststof kozijn! Uitvoerbaar in glad en houtnerf, in diverse ral kleuren! Garant Kozijnen: Advies, levering en montage in één hand! … verder lezen

Naar ons nieuws archief

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en vraag een offerte op maat aan!

Neem eenvoudig contact met ons op. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en u van een gedegen persoonlijk advies te voorzien. Garant Kozijnen is het adres voor kunststof kozijnen, schuifpuien en dakkapellen.. Bel ons op 0592 413 118 of vul ons contactformulier in.

Maak een afspraak