Kunststof kozijnen, schuifpuien & dakkapellen van Garant Kozijnen        Gratis advies. Bel ons op 0592 413 118

Kunststof ramen staan beter bekend als draai kiep ramen, dit betekend dat een raam naar binnen open draait en in een kiep stand kan staan, het raam komt van boven naar voor. Op deze kiepstand klikt het raam vast zodat deze niet dicht kan klappen met wind of tocht.

Naast de volledige kiepstand hebben wij ook nog optioneel een kierstand-houder waarbij het raam vast gezet kan worden op een kleinere kier voor bijvoorbeeld nachtventilatie.

De kunststof ramen draaien in Nederland allemaal naar binnen open, in duitsland draaien de meeste ramen naar buiten. Wanneer u kozijnen koopt van een leverancier die ze uit Duitsland importeert is er grote kans dat de ramen naar buiten open gaan, nadeel is hiervan dat de scharnieren (niet verstelbaar) aan de buitenkant zitten en dat het dus inbraakgevoeliger is. Een ander nadeel is dat de ramen dan niet op een kiepstand kunnen.

Hier onder enkele voorbeelden van door ons reeds geplaatste ramen en kozijnen:

Hieronder volgen een paar voorbeelden van voor en na:

Voor:

Na:

Voor:

Na:

Terug naar foto pagina

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak en vraag een offerte op maat aan!

Neem eenvoudig contact met ons op. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken en u van een gedegen persoonlijk advies te voorzien. Garant Kozijnen is het adres voor kunststof kozijnen, schuifpuien en dakkapellen.. Bel ons op 0592 413 118 of vul ons contactformulier in.

Maak een afspraak